Tebligatınız var

Sevgili arkadaşlarım az önce bir cep telefonu numarasından arandım kendisinin PTT görevlisi olduğunu söyledi adresime gelip bana ulaşamamışlar adınıza bir tebligat var dedi bir de avukat numarası verdi görüşün o size daha iyi anlatır diye uzlaşma falan birşeylerden bahsetti inanmadım ben tabii e-devletten baktım tebligat falan yok…eğer sizi de ararlarsa oltaya gelmeyin bence arayan PTT görevlisi değil verdiği numara ile de beraber çalışıyorlar dolandırıcılar yani…Sizleri de bu şekilde korkutmaya çalışıp oltaya getirmeye çalışırlar inanmayın kanmayın e devletten sorgulatın.artık direk dolandırıcı olarak aramıyolar yönlendirme yapıyolar dikkat edin

1 Beğeni

Düşme Ahmet

4 Beğeni

Kıymetli kardeşlerim yazmayı unutmuşum e-devletten tebligatlarınızın durumunu da takip edebiliyorsunuz iki aşamalı girişi aktif ederek
E-tebligat ve UETS e- tebligat olarak aratın edevlette ordan sorgulama yapabilirsiniz

1 Beğeni

Ahmedimm e devlet uygulamasına gir ordan bak

Bana da teblikat geldi korkudan öldüm e devlette baktım öyle birşey yok az daha 32 bin atacaktım şerefsizlere :grin:

Beyler lafımı yanlış anlamayin ama az Allah’tan korkun be skcam tebligatina korkmayın gelse dahi bişey ödemeyin hep o memurum denilen ham oğlu yüzünden bunlar

1 Beğeni

Evet beni de aradılar ben de öyle bir tebligat var ise kardeşim bana sizden önce bildirir di dedim kardeşinizin sizin konu ile ne alakası var dedi kardeşim savcı kendileri dedim telefonu yüzüme kapattı

2 Beğeni

Ha bide Devlet kurumları size ( kişiye ) tebligat gönderdi diyelimki o an evde kimse yok size ulaşılamadı PTT bu tebligatı sizin bağlı bulunmuş olduğunuz muhtarlıklara bırakır muhtar sizi arayip evraginiz var gelin alin der. Devlet işini sağlam yapar muallakta bırakmaz

Dolandırıcı bunlar benimde başıma geldi sakın tuzağa düşmeyin

Mesaj geliyor öle bişey olunca tele mesajda da avukatın bilgileri yazar öle olursa doğrudur. Yoksa dolandırıcıdır