kankalink guvenilir siteler kisminda yer alan sahibet ilk once gun sonu sonrada guncelleme diyip odememi yapmadi canli destekten engelledi yardimci olabilcek varmı
kardeş geçmiş olsun. kankalink de zaten dolandırıcı. keşke buranın yöneticisi de kankalinki kullandırmasa… neyse parandan umudunu kes. ödemiyor.
kankalinki bilmem ama burası kankalinkle calisiyor diye adminler aynı sanıp kanip ordaki guvenilir sitelerde yer aldigi icin yatirim yaptim ama hüsran
var illa ki var bi muhabbetleri. burda anasayfada kankalinkin linki var. ben de senin gibi düşünüp yatırım yaptım. olan oldu. oyalıyorlar sonra banlıyorlar. canlı destek kayboluyor falan.
daha öncesinde çekim yapmistim sahiden bu ikinci olacaktı birazda ona güvendim
@admin kankalinkle nerden iletişime geçebiliriz onların sponsoru galiba
İletişim iletişime geçebilirsin @lvntcvdr1
Kardeş benim 53k ya çöktüler arkadaşın 35 k sına daha nice geçmiş olsun şimdiden
şu siteye kaç kere yatırım yapmayın dediler hocam geçmiş olsun kankalinkte halen şu dolandırıcı site var kaldırılması gerekiyor acilen
bak işte.
kardeşim kankalink namusszu da işin içinde. kaç kişi böyle dolandırıldı. hala en üstte tutuyor. zaten başka hiçbir sitede sahibet diye bi paylaşım yok. komple o namsszun yani.
Selamlar arkadaşlar, çok eskiden beri buraya girip çıkıyorum güzel kazançlarda yaptım kayıplarımda oldu neyse o zamanlar admin sitelerin deneme bonusu paylaşıldığında domain adresleri patlıyordu sürekli ve yorumlarda güncel adres ne gibi yorumlar görünüyordu. Gereksiz eski konular geri başa geliyordu. Çözüm olarak kankalink diye bir site çıkmıştı biz admine yazıyorduk kankalink ekler misin güncel adresleri bulamıyoruz diye adminde ekledi fakat kankalinkle bir alakalarının olmadığını sadece size yardımcı olduğu için ekliyoruz dedi. Kankalink son zamanlarda cidden çok bozdu ben kendimce https://facelink2.site/ sitesini kullanıyorum. Zaten admin beni banlarsa kankalink ile bir alakası vardır demektir
Sahibet bu forumda en çok şikayeti olan sitedir yatırım yapmadan önce araştırın derim.
yanlış anlama da kardeşim. ben de fikrimi söyleyeyim. ben ta bir yıl önce bu konuyu bu sitenin adminiyle paylaştım. bak senden kankalinki görüp gittim dedimü sonra en başa tutturduğu site sahibette dolandırıldım. ne yalan ilk dolandırıldığım site. bizim adminin cevabı başka şikayetler de aldım sahibeti sponsorluktan çıkardım dedi. buna benzer bir şeyler konuştuk işte. ama hala kankalinki link bulalım diye anasayfada paylaşıyor. bilmiyorum admin. bak kaçıncı kişi oldu sana güvenip kankalinke gidip sahibete yatırıp mağdur oldu. haberin olsun reis. gerek yok başka site bul fayda zarar ilişkisi kuracağın. böyle alenen dolandırıcılık yapan bir oluşumla ortaklık bence kabul edilebilir değil. @admin
şunu da bil sahibeti sadece kankalinkte, kankalink’i de sadece burda görüyoruz.
Selam, geri bildirimin için teşekkür ederim. Böyle bir durum yaşamış olman gerçekten üzücü, bunu paylaştığın için de ayrıca teşekkür ederim.
Şunu netleştirmek isterim: dnmbns olarak biz Kankalink’in ya da orada yer alan herhangi bir sitenin sponsorluğunu ya da güvenilirliğini garanti etmiyoruz. Orası sadece güncel erişim adreslerinin paylaşıldığı bir yönlendirme kaynağı olarak kullanılıyor. Yani herhangi bir siteye kefil olma, yatırım önerme ya da güvence verme gibi bir durumumuz yok. Zaten öyle bir durumumuz olsaydı sahibet şikayetlerini kaldırırdık aksine daha önce ki sahibet şikayetlerinde admin olarak belirttiğim sitenin güvenilir olmadığına dair yorumlarım var dilersen inceleme sağlayabilirsiniz.
Ancak söylediğin konu tabii ki önemli. Eğer belirli bir siteyle ilgili bu tarz ciddi şikayetler artıyorsa, bunu göz ardı etmemek gerekir. Biz de bu tür geri bildirimleri dikkate alıp gerekli kontrolleri yapıyoruz ve gerekiyorsa yönlendirmeleri tekrar değerlendiriyoruz.
Amacımız kimsenin mağdur olması değil, sadece erişim sorunu yaşayan kullanıcıların doğru adrese ulaşmasını sağlamak. Ama bu süreçte risk oluşturabilecek durumlar varsa bunu ayrıca ele alırız.
Eğer kankalink adresine ulaşmak istiyorsanız İletişim ve ya tg : @kankalinkmarketing adresinden ulaşabilirsiniz.
Durumla ilgili kankalink yöneticilerine yazı gönderildi.
arkadaşlar hiç beklemezdim ama çekimim ödendi iletişime geçtiler wp destekten biraz önce çekimim geldi burdaki admininde eminimki emeği vardır teşekkür ederim @admin teşekkürler dostum konu çözüldü
Valla yanlış anlama da dostum kıçını zar zor kurtarmışsın benim 53 k arkadaşımın 35 k sına çöktüler sakın o siteye düşme
Admin bende kankalink üzerinden betraya girip oynadım 60k hesapta kaldı hesabım kilitlendi 2 hafta oldu benim içinde biraz uğraşır mısın acaba
Sahibet kankalink’e sponsor betra sponsor değil