KİNGBET 500TL Deneme Bonusu

Ben sırf bonus bakiyesi bakiye olarak yansisin diye al in slot buy aldım Gates gelen 250 yi de crashte avia birşey de 10 k yaptım .s slot Spor ile deneme cekmisliğim yok :smiley: ama en az 200 300 deneme çekimim vardır crash sayesinde

Yok aga ben oynasam onlarda yatardı slot desen daha bi kere yüzümü güldürmedi gel şimdi bu maçı bekle dk olmuş 39 iki gol bekliyoruz nerden bulurum böyle antin kuntin maçları bilmiyorum, aynı bizim trabzonspor gibiyim kendi kendime şampiyonluk kutluyorum :joy::joy:

Acele davranmışsın bekleseydin biraz daha maçlar başlasaydı güzel maçlar vardı bende ne kadar acele davransam kaybediyordum artık sabırlıyım sjsjsjs

Sorma hemen atladım sazan gibi bide kırmızı oldu hadi geçmiş olsun

Geçmiş olsun benden bu kadar kazanan çekebilen arkadaşlara afiyet olsun :joy:

Mirza hangi numarayla attılar sana SMS si hattım Türk Telekom kod gelmiyor

Benim hattımda Türkcell ve kod spamlara düşmüş.yani kod geldi.bonusu kaybettim​:rofl::rofl:

İPhone kullanan varsa spam mesajlara nereden bakıyoruz

Ayşe numarayı Ata bilir misin hangi numarayla attılar sana

Ayseee3545 numarayı buraya yazar mısın

Bidaha başka bi numarayla üye olsak alamazmıyız bonusu ya :joy: almıştım ve çabucak kaybettim :joy:

Numarayı Ata bilir misiniz arkadaşlar kod gelmiyor Türk Telekom kullanıyorum

Vallahi atardım ama gelen mesajı sildim kod geldi peşine üyeliğiniz aktifleşmiştir hoşgeldiniz diye aynı numaradan mesaj geldi ama ben sildim yoksa numarayı yazardım +850 bilmem ne devamı yok :joy:

Sabahtan belli kod gelmiyor nasıl gelmiyor anlamış değilim Türk Telekom kullanıyorum numarayı bulsam iyi olacak

Kardeş iki seçenek sunuyor üye olurken en başta sms ile üyelik e-mail ile üyelik madem sms gelmiyor e-mail ile üye olun

Yine kod istiyor

Numarayı engellemişim ondan gelmiyormuş şimdi geldi

2 defa aldım 3. Defa almaya gidiyorum gelmiyor slot veriyor mk

Çekim verdik bakalım eni sonu numarayı da buldum 10.500 TL yaptım 2500 TL çekim verdim