KİNGBET 500TL Deneme Bonusu

Dolandırıcı site arkadaşlar kod gelmiyor

5 tane telefonda yaptım yine gelmedi gelen numara varsa paylaşabilir misiniz.

Gelmiyor, yukarda arkadaş turkcele gelmiyor demiş seninde Turkcell mi

1 Beğeni

Türk Telekom hiç bir şekilde kod gelmiyor bizlik alakası yok diyor canlı destek

Bana kod geldi ama oyunlar bi degisik hızlı spine basıyorum normal dönüyo turboya basıyorum hızlı spin ayarında dönüyo çok kasıyo sahte bence

Kod gelmiyor arkadaşlar hangi numaraya geliyor

tarihi yazıyor ))

1 Beğeni

Gönderiyi paylaşan da ben değilim zaten hep gördüğüm.biri paylaşmıs ayrıca yatırım istemiyor zaten site .s yatırımsiz..

Kod hangi numaraya geliyor hacı

Ben şimdi üye oldum Türk Telekom kullanıyorum ve sms geldi spam falan da değil normale düştü, bonusuda aktifleştirdim bi sıkıntı yaşamadım şuanlık

TF Telekom geldi benim ya Spama ama

TURKCELL kod mevzusunu çözmeye çalışıyorum bende aradimda anlamadı Türkcell destek

Bende aldım bonusu bakalım artık ne olacak .D sporda kullanacam slotlarda şans yok bende

Sen yine iyi yırtmışsın mirza hayırlı olsun sitelere atma bari ye parayı hep siteler yemesin :smiley:

Bizde şans yok sporda kullandım bekliyorum bakalım daha bitane gol olmadı üç maçta çok mübarek bir insanım :joy:

La bende geçen aldım freebet barcelona maçı 45 + da yamal çakkalı penaltı kaçırdı delirdim son maçımdı bide şikeci olmuş barcelona uzak durun o takımdan sksjsjs

Karabağ maçına kullanacam gollü geçecek hissettim :))

Inter maçına 2.5 üst var oynayın 1/2 olabilir

Diğer iki maçta oldu sadece Puntarenas U21-Municipal Perez Zeledon U21 aha bu maç ilk yarı 1,5 üst oynadım daha tık yok bi bu kaldı :joy:

Karabağ maçındada sürpriz gelebilir gerçi bugün 2 tane sürpriz çıktı Türk liginde 1/2 şaşırttı Erzurumla Çorum maçı